Gemakkelijk brommers transporteren met een Boedelbak

Gemakkelijk brommers transporteren met een Boedelbak

Is je brommer kapot en moet je deze wegbrengen naar de garage? Of heb je meerdere brommers die je snel wilt transporteren zonder te veel gedoe? Met de verschillende typen aanhangwagens van Boedelbak kun je eenvoudig brommers van punt A naar B rijden.

Ideaal voor het vervoeren van brommers en onderdelen

Er zijn diverse soorten aanhangwagens te huren bij Boedelbak. Zo kun je kiezen om een simpele kleine aanhanger te nemen als je alleen een aantal onderdelen van je brommer hoeft mee te nemen die niet in je auto passen, maar kun je bijvoorbeeld ook voor een grote aanhangwagen kiezen inclusief waterdichte bekapping. Zo kun je een brommer meenemen die gegarandeerd droog blijft tijdens het transport.

Met behulp van spanbanden kun je vervolgens de brommer of brommers goed vastzetten zodat deze niet losraken tijdens de rit en voor gevaar zorgen.

Veilig je brommer vervoeren

Uiteraard is het belangrijk dat je veilig de weg op gaat. Gelukkig zijn de aanhangwagens van Boedelbak geremd. Dit houdt in dat ze voorzien zijn van een geheel eigen remsysteem. Hierdoor remt de aanhangwagen zelf wanneer jij de auto remt. Dit is extra veilig, dus je kunt met een goed gevoel de weg op.

Op te halen in heel Nederland

Waar kun je zo’n Boedelbak ophalen, hoor ik je denken. Dit kan bij één van de vele ophaalpunten in het land. Over het algemeen bevinden deze zich bij bouwmarkten en tankstations. Dat is wel zo handig, want op deze manier kun je er makkelijk komen met je auto of bus. Even aansluiten achter de wagen en je bent klaar voor de klus. Zo gefixt!

Om af te sluiten:

Ben je dus op zoek naar een goedkope manier om snel en efficiënt een of twee brommers te transporteren, dan is een aanhangwagen van Boedelbak een zeer goede optie.